Deklica se je ujela v šobo bazena in skoraj utonila

Foto: Profimedia
Starša nista mogla rešiti deklice ...
Oglej si celoten članek

Švicarska družina je preživljala počitnice v italijanskem kraju Misano Adriatico, kjer so se med drugim kopali v bazenu. Dvanajstletnica se je kopala in potapljala v bazenu, ko so se ji lasje ujeli v sesalne cevi bazena. Starša, ki sta jo imela ves čas na očeh, sta ji hitro priskočila na pomoč, a nista uspela rešiti las iz šobe. 

Deklica je imela dolge lase in je po poročanju italijanske tiskovne agencije Anse bila nekaj minut pod vodo. 

Na srečo je hitro ukrepalo tudi osebje objekta, saj so nemudoma izklopili čistilni sistem bazena. Po izklopu so otroka hitro rešili, deklica pa ni bila več pri zavesti in je bilo potrebno oživljanje. Deklica je po poročanju Anse v komi, a na srečo izven smrtne nevarnosti. 

TRAGIČNO Pogrešani se je utopil Tragično Blizu Poreča iz morja potegnili mrtvega Slovenca

Fotografija je simbolična.

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.