Dekleta z ranča imajo otroke

Foto: Žurnal24 Devetindvajset deklet, ki so jih rešili s spornega ranča, že ima otroke, dve pa
Več kot polovica najstniških deklet, ki so jih rešili z ranča odpadniške mormonske sekte v Eldoradu v Teksasu, že ima otroke ali pa jih pričakujejo.
Oglej si celoten članek

Vseh 463 otrok, ki so jih odpeljali z ranča Zion v Teksasu, je že v skrbništvu. Policija pa je sporočila, da je od 53 deklet, starih od 14 do 17 let, 29 že mater, dve pa sta noseči. Voditelji sporne sekte še vedno zatrjujejo, da pri njih ni bil nihče posiljen.

PREBERITE ŠE: Odredili DNK-teste 416 otrok | Incident v poligamni sekti | Množično zapuščajo mormonski center

Detektivi so ranč začeli raziskovati po klicu 16-letnice, da jo 50-letni mož pretepa in posiljuje. Poleg tega se je morala neka 14-letnica poročiti z bratrancem. Sekta z deset tisoč člani, ki jo je vodil Warren Jeffs, se je že pred stoletjem odcepila od mormonske cerkve. Člani so prakticirali mnogoženstvo in ženske silili v nosečnost.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.