Dečkoma ni treba živeti v Franciji

Foto: Žurnal24 Dečka imata raje Veliko Britanijo kot Francijo.
Dečkoma, starima 11 in 16 let, ki se po obisku očeta v Veliki Britaniji nista hotela več vrniti k materi v Francijo, je sodišče pritrdilo, da jima tega ni treba storiti.
Oglej si celoten članek

Otroka sta morala vse od ločitve njunih staršev stanovati pri materi v Franciji. Ko pa sta se po obisku očeta navzela britanskega načina življenja, se nista hotela več vrniti k materi.

Mati je sicer na sodišču poskušala dokazati, da ima ona pravico odločiti, kje naj bi živela, in da je vso zadevo zakuhal njun oče. A glavni od treh sodnikov, ki so materino tožbo zavrnili, je povedal, da dečka resnično ne marata Francije in da se v novem okolju nista znašla. Pokazala sta tudi jasno izražena stališča, saj sta povedala, da imata Veliko Britanijo raje predvsem zato, ker tam lahko v šolo hodita peš, imata svoje ključe in jima ni treba narediti toliko domačih nalog.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.