Dal življenje za hčer

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
V Miamiju je Maurice Harris žrtvoval svoje življenje za 11-letno hčerko, potem ko so vlomilci želeli vstopiti v njeno sobo.
Oglej si celoten članek

Dva oborožena moška sta vlomila v družinsko hišo v Miamiju in ustrelila njenega lastnika. Ta je po poročanju Fox News pred vlomilcema želel rešiti svojo 11-letno hči. Maurice Harris se je prerival z osumljencema, potem ko sta hotela vstopiti v hčerino sobo. V prerivanju sta ga vlomilca usodno ustrelila.

Oboroženi vlom se je končal tragično

Predstavnica za odnose z javnostmi iz tamkajšnje policije Kenia Reyes je povedala, da vse kaže na to, da sta vlomilca želela oropati hišo. Na policijski postaji so ju označili za "zveri". "Vlomila sta v hišo. Majhna deklica je povsem mirno spala, ko so jo naenkrat zbudili streli. Njen oče jo je želel samo zaščiti," je tragedijo pokomentirala Reyesova.

Za sosede je Harris heroj

Annie Streeter, Harrisova mačeha, je povedala, da sta nepridiprava grozila tudi njeni hčeri. Vanjo naj bi imela namreč namerjeno pištolo.
Sosedje pa Harrisa opisujejo kot heroja. Eden izmed sosedov Terry Jones je na policijski postaji žrtev opisal kot "super očeta". "Upam, da bom imel tudi jaz toliko poguma, če se to kdaj zgodi meni," je dodal Jones.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 22:15 27. Februar 2013.

    Ja pa se preseli v ljubo ZDA ali Jemen ane?

  • 13:01 14. Februar 2013.

    Pri nas bi se vsuli komentarji: kaj ju je pa izzival! Če bi pa preživel bi ga pa še vlomilca …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.