Človeške kosti ob avtocesti

Foto: Žurnal24 Fotografija je simbolična. (Foto: Žurnal24)
Nedaleč stran od avtoceste Zagreb–Split na Hrvaškem so pri Mali Kapeli našli štiri zabojnike, v katerih so bile človeške kosti.
Oglej si celoten članek

Vzdrževalci cest so tik ob državni cesti pri delu odkrili štiri zabojnike; ko so jih odprli, so v njih opazili dele človeških kosti, je sporočila liško-senjska policijska uprava. Policisti so pri ogledu potrdili, da gre za človeške kosti, ki so jih poslali na preiskavo na zavod za sodno medicino v Zagreb.

Na sodišču v Gospiću so povedali, da gre za železne zaboje, v kakršnih ponekod pokopavajo umrle. Glede na to, da se tovrstne krste uporabljajo šele kratek čas, domnevajo, da so bile človeške kosti pri Mali Kapeli zakopane nedavno.

Policijska preiskava je v teku, zato še ni znano, zakaj so kosti zakopane ob cesti in koliko truplom so pripadale.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.