"Cenejši od parade p...."

Foto: Pixsell
Foto: Pixsell
Direktor splitskega Univerzitetnega kliničnega centra Dujomir Marasović ob odprtju otroškega oddelka šokiral z izjavo, da je bil "cenejši od parade gejev".
Oglej si celoten članek

Direktor splitskega Univerzitetnega kliničnega centra Dujomir Marasović je ob odprtju oddelka za otroško fizikalno terapijo šokiral z izjavo, da je ta "cenejši od parade p.... (op. a. gejev)".

S tem se je odzval tudi na kritike, češ da se je v času svojega mandata ukvarjal samo z vlaganji v gradbene posle. "Žal mi je, da smo vlagali v beton. Ker nismo v Mezopotamiji, nismo delali z glino. Pravijo, da je porodnišnica tempelj. To je kaderala življenja tako za boga kot za človeka. Je nekaj najbolj svetega, v kar bomo vlagali v naslednjih petdesetih letih," je bil po poročanju 24sata oster Marasović.

Pobudnik izgradnje oddelka je bil pred štirimi leti fotograf Jadran Lazić, ki je vanj vložil 800 tisoč kun. Dela v vrednosti milijon kun je obljubil tudi podjetnik Jakša Mrčela, a ga je ustavila recesija. Kljub vsem zapletom pa je Marasović pred iztekom mandata želel odpreti oddelek, kar mu je tudi uspelo.

Na mestu direktorja ga bo nasledil Darko Duplančić.

"Cenejši od parade gejev"
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 22:41 12. Junij 2012.

    To pomeni tocno to ;) No ce pa niste homofob ste pa zatrt homoseksualc. Ampak OK, saj bo zurnal24 itaq …

  • 22:06 12. Junij 2012.

    Tale doktor je potreben zdravljenjenja.

  • 21:58 12. Junij 2012.

    Vsi, ki smo proti tem "cirkuškim paradam" še ne pomeni, da smo homofobi. Vsekakor so spličani lahko ponosni na odprtje …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.