Britanci imeli 24 moških za sužnje

Britanski policisti so danes zaslišali štiri moške in žensko, ki so zasužnjili 24 ljudi. Zadrževali so jih v pesjakih in stajah za konje.
Oglej si celoten članek

Preko 200 policistov je prečesavalo posest peterice, ki naj bi vrsto let zadrževala več moških. Nekateri naj bi bili tam že 15 let. Kot so ocenili strokovnjaki, so v slabem zdravstvenem stanju. Več podrobnosti niso želeli razkriti.

Peterico so vzeli pod drobnogled, ko so dobili opozorilo, da naj bi se na tem območju nahajalo več moških, ki so bili zasužnjeni. Po razkritju so osumljene aretirali in trenutno se nahajajo v priporu. Štiriindvajset domnevnih sužnjev so odpeljali v bolnišnico. "Moški, ki smo jih našli, so bili v slabem duševnem in telesnem stanju. Pogoji, v katerih so živeli, so bili pretresljivi," je dejal vodja inšpektorjev Sean O'Neil.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.