Brat umorjene Selene odpotoval domov

Foto: MUP
Foto: MUP
Selenino truplo naj bi prihodnji teden prepeljali v Mehiko.
Oglej si celoten članek

Brat Mehičanke Selene Margaret Graciano Macedo, ki jo je neznanec ubil na splitskem Marjanu, je v noči na petek iz Hrvaške odpotoval domov v Mehiko. "Težko mu je. Zadnje dni se sicer počuti bolje, a bo verjetno ob srečanju z mamo vse skupaj podoživel," je povedal Marin Bosotina, častni konzul Mehike.

Preden se je odpravil domov, je še enkrat podal izjavo na okrožnem sodišču v Splitu. Izjavo bodo uporabili, če bodo našli napadalca in zoper njega podali obtožbo.

Zanikal je kakršnokoli povezavo z zločinom in dejal, da nista bila z nikomer v sporu. Omenil je tudi Seleninega bivšega fanta, s katerim se je razšla pred osmimi meseci, in dejal, da se tudi on ni ukvarjal z ničemer sumljivim.

Ponovil je še, da je Selena izgubila mobilni telefon v Franciji in da ga ni kupila, ker sta bila ves čas skupaj. Usodnega dne sta se ločila, ker je njemu postalo slabo in se je vrnil v hostel, Selena pa je šla na sprehod.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.