Bolnišnica: Mubarak ni v komi

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Zdravstveno stanje nekdanjega egiptovskega predsednika Hosnija Mubaraka ostaja nespremenjeno, zatrjujejo v bolnišnici.
Oglej si celoten članek

Več virov je že zanikalo včerajšnje trditve odvetnika Farida el Diba, da se je zdravstveno stanje nekdanjega predsednika Hosnija Mubaraka močno poslabšalo in da je padel v komo.

Povsem nespremenjeno
83-letnik je v bolnišnici v Šarm el Šejku, kjer čaka na sojenje zaradi obtožb o korupciji in pobojih protestnikov med januarsko egiptovsko vstajo. Direktor bolnišnice je zanikal, da bi se Mubarakovo stanje poslabšalo.

Ugibanja o nestabilnem stanju nekdanjega predsednika so vse pogostejša, govorice o tem, da naj bi bil v komi, so se pojavile že prej, prav tako ugibanja, da naj bi kljub prepovedi odšel na zdravljenje v Savdsko Arabijo. Različne špekulacije so pogostejše, čim bolj se približuje tretji avgust, ko je določena prva sodna obravnava za Mubaraka.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.