Bolniki zaradi ognja v bližnji pub

Foto: Žurnal24 Požar je izbruhnil v zgornjih nadstropjih stavbe, od koder se je razširil na str
Zaradi silovitega požara, ki je zajel bolnišnico v londonski četrti Chelsea, so morali reševalci evakuirati vse bolnike. Po podatkih s prizorišča ogenj in dim za zdaj nista terjala smrtnih žrtev.
Oglej si celoten članek

So pa morali zaradi vdihovanja dima hospitalizirati tri ljudi, dva gasilca in enega bolnika, poroča BBC.

Požar je izbruhnil okoli 13.20 po lokalnem času v zgornjem nadstropju bolnišnice Royal Marsden. V času izbruha je bilo v stavbi okoli 90 bolnikov. Nekatere izmed njih so evakuirali na ulico, kjer so jih medicinske sestre pokrile z dodatnimi odejami. Nekatere so poslali v bližnjo cerkev in celo v nek pub. Kasneje so nekatere bolnike poslali v druge bolnišnice, druge pa so morali napotiti domov, saj jih za zdaj nimajo kje zdraviti.

Po navedbah gasilcev pa gre za "zelo resen požar". V gašenju sodeluje 125 gasilcev. Royal Marsden je najstarejša bolnišnica na svetu, ki je specializirana za odkrivanje in zdravljenje rakavih obolenj. Že sedaj se ve, da bo škoda ogromna.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.