Bizaren razlog za umor mladega glasbenika

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Mladoletnik ni vedel, da je ubil mladega glasbenika.
Oglej si celoten članek

V Neapelju se še v sredo še zadnjič poklonili Giovanu Battisti Cutoli, 24-letnemu glasbeniku, ki ga je 31. avgusta iz nesmiselnih razlogov ubil mladoletnik. 

Bizaren razlog - kreg zaradi parkiranja

Glasbenik, ki ni bil nikoli vpleten v kriminalna dejanja in ki je igral v Scarlatti Camera Young Orchestra, je bil umorjen v Neaplju v središču mesta, na trgu Piazza Municipio. Mladenič je bil umorjen po pretepu zaradi slabo parkiranega skuterja. Odgovornega za umor so takoj identificirali: gre za 16-letnika, ki je, ko so ga odpeljali na policijsko postajo, kjer je priznal grozljivo dejanje. 

Pismo Oglasila se je mlada žrtev skupinskega posilstva

Po umoru kartal s prijatelji 

16-letnik, ki je streljal na glasbenika, se sploh ni zavedal, da je mladeniča res ubil. Tako je povedal sodnici sodišča za mladoletnike in dodal, da je zato zapustil kraj tragedije in še kartal s svojimi prijatelji. Ko je prišel domov, mu je oče povedal, da je bila na Piazza Municipio med prepirom ubita ena oseba in je osumljenec pobegnil. Orožje, s katerim je ubil glasbenika, je bilo ukradeno. 

Dejstvo, da se najstnik ni zavedal, da je povzročil smrt, kar je tudi dejal preiskovalcem in sodniku, po besedah ​​virov blizu preiskovalcem ne omili resnosti dogodka.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 08:15 7. September 2023.

    Slabo parkiran skuter. Ali pa prepotentno, čez dve parkirni mesti, sredi pločnika, na kakem ozkem prehodu....neštetokrat opaženo tudi pri nas. …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.