Bizaren razlog za napad na otroke

Na Kitajskem je neki moški z nožem napadel osnovnošolce. 22 otrok in enega odraslega je ranil, smrtnih žrtev ni bilo.
Oglej si celoten članek

Napad se je zgodil v provinci Henan. Moški je prišel na dvorišče neke osnovne šole in z nožem ranil 22 otrok, večinoma osnovnošolce, in enega odraslega. Policija je sporočila, da je bil storilec epileptik, med napadom pa naj bi bil popolnoma priseben. Kot razlog za svoje dejanje je navedel, da želi pred 21. 12. 2012, ko naj bi se po mnenju ezoterikov končal svet, storiti nekaj pomembnega.

V šoli so uvedli strožje varnostne ukrepe, med katere spada tudi trening otrok, ki so se v omenjeni situaciji odzvali napačno. Ranjenih bi bilo manj, če otroke ne bi na dvorišče privabil hrup.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.