Berlusconiju za kazen ruski avto

Foto: Žurnal24 Silvio Berlusconi je najverjetneje navajen avtomobilov precej višjega standarda
Silvio Berlusconi je izgubil stavo, zato bo moral za "nagrado" kupiti ruskega terenca.
Oglej si celoten članek

Oktobra je italijanski premier Silvio Berlusconi verjetno iz izkušenj v domači avtoindustriji podvomil v napovedi svojega ruskega kolega Vladimirja Putina, da bodo Rusi še pred koncem leta v novi tovarni v Vladivodstoku na ruskem Daljnem vzhodu začeli izdelovati avtomobile.

Zato je med obema politikoma padla stava, Berlusconi pa je obljubil, da bo prvi kupec terenskega avtomobila patriot proizvajalca Sollers, če bodo Rusi res tako hitri. Ti so prekosili samega sebe in znova dokazali smisel za učinkovito delovanje.

Berlusconi je že priznal, da je stavo izgubil, Putin pa je slavnemu kupcu ponudil desetodstotni popust.

Foto: Žurnal24

 

Sollersovi terenci so sicer izdelani na podlagi sodelovanja s korejskim Ssangyongom. Znani so po svoji robustnosti in uporabnosti na brezpotjih, pa tudi po dostopni ceni okoli 13.000 evrov. Sollers po licenci izdeluje tudi Fiatove dostavnike in Isuzujeve tovornjake.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.