Berlusconijeva dekleta bodo pela

Foto: Žurnal24 (Foto: Epa)
Tri izmed obiskovalk Berlusconijevih zabav bodo predstavile pesem Vamos al Bunga Bunga. Besedilo naj bi napisal sam premier.
Oglej si celoten članek

Dekle Marysthell Polanco, nekoč redna obiskovalka bunga-bunga zabav pri italijanskem premierju Silviu Berlusconiju, bo skupaj s še dvema dekletoma javnosti predstavila pesem z naslovom Vamos al Bunga Bunga. Besedilo zanjo naj bi napisal sam Berlusconi.

"Ko gre za pisanje besedil pesmi, je prav zabaven," je v intervjuju za italijanski radio o premierju povedala Polancova. V pesmi bo na šaljiv način opisana premierjeva rezidenca v Arcori. V uspeh pesmi dekle ne dvomi, saj meni, da "Italijani obožujejo tovrstne zadeve".

Prisluškovali njunim pogovorom
Milanski preiskovalci so v zadnjih mesecih v okviru preiskave prisluškovali telefonskim pogovorom med Polancovo in Berlusconijem. Vsebina pogovorov je kasneje pricurljala v javnost. "Očitajo mi, da sem premierja nagovarjala z 'najdražji'. Ampak saj to ni nikakršen zločin. Ljubezen je vendarle najlepša možna stvar," je razkrila Polancova.

Včeraj se je sicer v Milanu začel sodni proces proti Berlusconiju zaradi spolnih odnosov z mladoletno prostitutko in zlorabe položaja. Premier in Ruby se na sodišču nista pojavila, obravnavo pa so preložili na 31. maj.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.