Berlusconi se boji, da bo obubožal

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Bivši italijanski premier ima veliko skrbi. Ena od njih je tudi, da ga bo preživnina bivše žene tako ožela, da bi obubožal.
Oglej si celoten članek

Silvio Berlusconi mora namreč nekdanji ženi plačevati mesečno tri milijone evrov preživnine. "Vsak dan proti poldnevu se vprašam, ali je moja bivša žena že vstala, sicer mora pohiteti, da bo lahko popoldne potrošila 100.000 evrov," je potarnal na predvolilnem shodu v Palermu.

76-letnik se je od Veronice Lario ločil leta 2009. Larijeva je nato bivšega moža pred milanskim sodiščem tožila za nezvestobo in tožbo decembra lani tudi dobila. Ko mu je sodišče naložilo plačevanje rekordne preživnine, se je Berlusconi razglasil za žrtev "treh feminističnih in komunističnih sodnic".

Prepustil bi ji vilo

Po navedbah italijanskih medijev se Berlusconi pogaja za znižanje preživnine. 56-letni nekdanji ženi naj bi bil pripravljen prepustiti vilo pri Milanu, kjer sta skupaj s tremi otroki živela več kot 20 let, v zameno pa bi ji plačeval pol manj denarja.



Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.