"Avtomobil me vleče za seboj. Pohitite!"

"Avtomobil me vleče za seboj. Pohitite," se je glasil klic 45-letnika na 911. Vse skupaj so posnele kamere.
Oglej si celoten članek

Petinštiridesetletni Robert Kowalik je poklical 911 in dejal, da ga je povozil avtomobil ter da ga vleče za seboj. "Vame se je zaletel avtomobil, vleče me za seboj. Pohitite," je rekel Kowalik.

Avtomobil je vozil njegov znanec, 45-letni Seth Scudds, s katerim se je Kowalik sprl pred trgovino, piše ABC.

Vse so posnele kamere

Celoten dogodek so posnele nadzorne kamere pred trgovino. S posnetka je razvidno, da se je Kowalik sam prijel za vozilo. Kljub temu so na koncu za napad, neprevidno vožnjo in ogrožanje drugih obtožili voznika avtomobila Scuddsa, saj ne bi smel speljati, dokler se je Kowalik držal avtomobila.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.