Avstrijec zlorabil španska dečka

Foto: Žurnal24 Dečka je upokojenec zvabil v svoj bazen. (Foto: Žurnal24)
V Španiji so zaradi pedofilije na slabih pet let zapora obsodili avstrijskega upokojenca Rudolfa C.
Oglej si celoten članek

V Španiji živeči 73-letni Rudolf C. je sosedova dečka, stara 14 in 9 let, z darili in luksuznim bazenom zvabil v svojo vilo.

Medtem ko sta dečka plavala, je ostareli Avstrijec masturbiral, otrokoma pa je kazal tudi pornografske filme ter ju poskušal prepričati, da bi seksala z njim.

Pedofila so odkrili, ko je eden od dečkov o dejanjih soseda povedal staršem. Kot so na sodišču po pisanju Austrian Independent potrdili danes, ga je špansko sodišče obsodilo na štiri leta in devet mesecev zapora.

Dečkoma bo pedofil moral plačati tudi šest tisoč evrov odškodnine, tožilstvo pa še ugotavlja, če je pedofil zlorabil še kakšne druge otroke.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.