Avstralko našli po štirih dneh tavanja po deževnem gozdu

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
V Avstraliji so po štirih dneh našli 24-letnico, ki se je izgubila na poti na plavanje v naravi. Mladenka je štiri dni tavala po avstralskem deževnem gozdu, oblečena le v bikini. Po navedbah policije je lahko srečna, da je preživela.
Oglej si celoten članek

Emily O'Brien se je izgubila, potem ko sta se s fantom ločila na poti na plavanje v narodnem parku Springbrook. Prav fant, ki se sicer na začudenje policistov ni pridružil iskalni akciji za izgubljeno mladenko, je sprožil alarm.

Kot ocenjujejo zdravniki, je 24-letnica v naravi preživela, ker je pila vodo iz potokov in rek. "Rekla je, da je videla nekaj kač," je pojasnil zdravnik Darrin Hatchman. "Saj veste, tipične stvari, ki jih najdete v zelo zelo gostem deževnem gozdu," je pristavil.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.