Atentat na Ahmadinedžada ni uspel

Foto: Žurnal24 Mahmud Ahmadinedžad (Foto: Reuters)
Atentat na Ahmadinedžada ni uspel.
Oglej si celoten članek

Po poročanju libanonske televizijske postaje Future je razvpiti iranski predsednik Mahmud Ahmadinedžad preživel napad na njegov konvoj.

Televizija Al Arabiya je poročala, da je napadalec vrgel bombo na predsedniški konvoj. Napadalca so že prijeli, v incidentu pa naj bi bilo ranjenih nekaj ljudi. Bomba naj bi zadela avtomobil, v katerem so bili novinarji in nekaj predsedniškega osebja.

Da je predsednik brez dlake na jeziku nepoškodovan, so že potrdili tudi iz predsedniškega urada. Po napadu se je pojavil na prireditvi na stadionu v mestu Hamadan, napada pa sploh ni omenjal. 

Ahmadinedžad je sicer trn v peti mnogim politikom, predvsem zahodnim. Pri kritikah – te so najpogosteje uperjene zoper Izrael in ZDA – ne izbira besed.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.