Atene: desničarji hrano delili le Grkom

Foto: Reuters Predstavniki Zlate zore so Grkom delili hrano. Foto: Reuters Predstavniki Zlate zore so Grkom delili hrano. Foto: Reuters Predstavniki Zlate zore so Grkom delili hrano. Foto: Reuters Predstavniki Zlate zore so Grkom delili hrano. Foto: Reuters Predstavniki Zlate zore so Grkom delili hrano. Foto: Reuters Predstavniki Zlate zore so Grkom delili hrano. Foto: Reuters Predstavniki Zlate zore so Grkom delili hrano. Foto: Reuters Predstavniki Zlate zore so Grkom delili hrano.
Predstavniki grške skrajno desne stranke Zlata zora so danes v središču Aten brezplačno delili hrano obubožanim prebivalcem, vendar le grškim državljanom.
Oglej si celoten članek

Na trgu Sintagma v bližini grškega parlamenta je v vrsti za brezplačno hrano stalo več sto ljudi. V črno oblečeni prostovoljci iz Zlate zore so jim delili mleko, testenine, krompir in oljčno olje.

"Pri grških proizvajalcih smo kupili grške izdelke in jih delimo zgolj državljanom. Le Grki dobijo pomoč," je za televizijo dejal poslanec te ultranacionalistične stranke Ilias Kasidiaris.

Stranka, ki je na junijskih volitvah osvojila 18 sedežev v tristočlanskem parlamentu, napoveduje, da bo večino denarja, ki ga prejme za delovanje stranke, namenila za humanitarne programe v globoko zadolženi državi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.