Amsterdam: Pred lokalom našli človeško glavo

Foto: EPA
Foto: EPA
Nizozemska policija v Amsterdamu preiskuje srhljiv primer; zjutraj so pred enim izmed priljubljenih lokalov v mestu našli odsekano človeško glavo.
Oglej si celoten članek

Policija preiskuje, ali odsekana glava, ki so jo našli v bližini priljubljenega amsterdamskega parka Vondelpark, pripada obglavljenemu truplu, ki so ga našli včeraj v enem izmed predmestij Amsterdama.

Preiskovalci so za zdaj potrdili, da truplo pripada 23-letnemu Nabilu Amziebu, ki je stari znanec policije, poroča agencija AP.

Zakaj naj bi 23-letnega moškega ubili, še ni znano. Primer je na Nizizemskem dvignil precej prahu, meščai so prestrašeni in terjajo odgovore. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 10:27 10. Marec 2016.

    Gre za medsebojni obračun. Redkokateremu Europejci bi padlo na pamet, da bi sekal glave. <br />Priseljenci bodo s seboj prinesli …

  • 19:14 9. Marec 2016.

    Počelo je počelo ! Upajmo , da bo letela še kakšna glava tistega , ki jim je omogočil prihod v …

  • 18:25 9. Marec 2016.

    Nekdo se je zameril ISISu.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.