81-letni nemški državljan umrl deset minut pred pristankom

Foto: 24sata
Foto: 24sata
Srbski mediji poročajo o smrti potnika na letalu, ki je pristalo v Beogradu. Potnik je najverjetneje umrl naravne smrti.
Oglej si celoten članek

Osebje letala Air Srbija na poti iz Stuttgarta v Beograd je skušala rešiti nemškega potnika, vendar je bila reanimacija neuspešna. Potnik je na letalu umrl.

Gre za 81-letnega nemškega državljana Hendriha B., ki je umrl deset minut pred pristankom letala na letališču Nikole Tesle v Beogradu. 

"Ekipo nuijne medicinske pomoči so na letališče poklicali ob 12.27, žal smo lahko ugotovili le, da je potnik mrtev," je povedala zdravnica Nada Macura. Predvidevajo, da je potnik umrl naravne smrti, kljub temu pa so odredili obdukcijo. 

dezurni@zurnal24.si

 

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.