793-kilometrska kolona

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Podaljšan konec tedna in menjava turistov v turističnih središčih sta krivca za 793-kilometrsko kolono na francoski avtocesti južno od Lyona.
Oglej si celoten članek

Francoski prometno-informacijski center je sporočil, da je bilo najhuje okoli 12.30. Takrat so namreč izmerili kolono, dolgo neverjetnih 793 kilometrov.

Po podatkih omenjenega centra so lani isti konec tedna opazili kolono, dolgo 504 kilometre, 6. avgusta pa je bila kolona dolga 723 kilometrov. Gneča je nastala tudi na avtocesti proti Španiji. 

Po poročanju časnika Le Parisien se je promet normaliziral nekaj čez 21. uro. Takrat so bili na avtocesti proti Španiji le še krajši zastoji, na odcepu med Montpellierjem in Nîmesom pa je bila kolona dolga zgolj devet kilometrov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 16:29 14. Avgust 2011.

    se nimas povnga tanka kle di ga totalno na drku

  • 13:29 14. Avgust 2011.

    Kakšna novica je to,saj je kolona samo 12m daljša,kot pri nas!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.