12-letnica pregnala vlomilca

Foto: Žurnal24
Pogumna 12-letna britanska deklica je v domači hiši brcnila vlomilca v mednožje in ga pognala v beg.
Oglej si celoten članek

Georgia Bulis-Gray je bila zvečer sama doma, ko je iz kuhinje zaslišala nenavaden zvok. Odšla je preverit, kaj se dogaja, in se iz oči v oči srečala z vlomilcem. "Nasmehnil se mi je, jaz pa sem pomislila, da mu ne smem dati vedeti, da sem le nemočno dekletce," pripoveduje 12-letna Georgia. Po vzoru iz filmov ga je brcnila tam, kjer najbolj boli, in ga s tem pognala v beg. "Jezna sem bila, ker je vlom nekaj grdega, nisem hotela, da misli, da le zato, ker sem deklica, lahko počne, kar hoče," je bila odločna Georgia.

A to še ni bilo vse, poroča Daily Mail. Takoj ko je poklicala policijo, je narisala skico vlomilca, da bi ga lažje našli. Še prej pa je preverila, v katero smer beži, da ne bi poskušal vlomiti še v kakšno hišo.

Policija sicer vlomilca še išče, starši pogumne 12-letnice pa ne bodo pozabili, kako mirno se je njihova deklica soočila z nevarno situacijo. Ko so prišli domov, je mirno dejala: "Mami, nekaj malce čudnega se je zgodilo."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.