Zvezdnik po nočnem incidentu znova v zaporu

Foto: Profimedia
Eden najbolj znanih borcev na svetu ima znova težave z zakonom.
Oglej si celoten članek

Kontroverzni Irec Conor McGregor, zvezdnik mešanih borilnih veščin, se je znašel v primežu ameriške policije, potem ko je domnevno pred nočnim klubom LIV na Floridi razbil mobilni telefon nekega navijača.

Znane kazni Habib besen nad epilogom dvoboja z McGregorjem

Tridesetletni Irec je pred klubom približno ob 5. uri zjutraj po lokalnem času izbil telefon iz rok navijača, ki ga je hotel fotografirati, in potem napravo pohodil ter je ni vrnil lastniku. Incident je posnela tudi nadzorna kamera. Policija je McGregorja aretirala, varščina pa znaša 12.500 dolarjev.

McGregor je bil aretiran tudi že lani v New Yorku, ko je napadel avtobus z nekaterimi tekmeci iz mešanih borilnih veščin.

Video Brutalen nokavt! Na pomoč sorodniku priskočil tudi Habib

Foto: Profimedia Conor McGregor

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.