Zvezdnik o vrnitvi: Trpim vsak dan

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Brazilski superzvezdnik se bo po letu premora vrnil na zelenice.
Oglej si celoten članek

Brazilski zvezdnik Neymar je 17. oktobra lani utrpel hudo poškodbo kolena. Staknil jo je na tekmi med Brazilijo in Urugvajem, ki sta se pomerila v kvalifikacijah za naslednje svetovno prvensto. Po letu odsotnosti naj bi se zdaj vrnil na zelenice.

"Vem, da ste nestrpni, tudi sam sem, a 21. oktobra se vračam v nogomet," je na socialnih omrežjih tako objavil 32-letni Brazilec. Savdijski klub Al-Hilal bo v azijski ligi prvakov gostoval v Združenih arabskih emiratih, kjer bo njegov nasprotnik A-lAin.

Neymar je doslej sicer odigral le pet tekem za Al-Hilal po svojem prestopu iz Paris Saint-Germaina.

"Trpim vsak dan, ko me ni. To je najbolj boleče," je še izjavil brazilski zvezdnik in zaključil z obljubo: "Še po vseh poškodbah sem se uspešno vrnil, nikoli se ne vračam polovično."

Foto: Epa Neymar

Za omenjenih pet odigranih tekem je Neymar od Savdijcev sicer prejel 100 milijonov evrov, toliko znaša njegova plača za eno sezono. Njegov izostanek sicer ni vplival na uspešnost kluba, ki je v minuli sezoni postal državni prvak, to mu je uspelo devetnajstič v zgodovini. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.