Zvezdnik NCAA košarke brutalno nokavtiral sodnika

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Na tekmi ameriške kolidž lige je prišlo do nevsakdanje situacije.
Oglej si celoten članek

Na tekmi ameriške kolidž košarke med ekipama Illinois in Michigan je center domače ekipe Kofi Cockburn ponesreči udaril ter naravnost nokavtiral sodnika tekme Lewisa Garrisona.

Kljub temu da se je za sodnika vse skupaj nesrečno končalo, Cockburn ni imel nobenega namena poškodovati sodnika, ki se je zaradi udarca zrušil po tleh, temveč je zgolj želel proslaviti svoj koš za vodstvo 66:54.

Na nesrečo pa se je pri svojem proslavljanju zelo hitro obrnil ter s komolcem zadel nemočnega sodnika...

Illinois je na koncu tekmo dobil z 71:62, Cockburn pa je bil razglašen za igralca tekme z 19 točkami, 10 skoki in 4 blokadami.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.