Zvezdnik na tekmi, roparji v njegovi hiši

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Nogometni zvezdnik ostal brez številnih dragocenosti.
Oglej si celoten članek

Mauro Icardi, Argentinec, ki si kruh služi pri bogatem Paris Saint-Germainu, je v soboto s svojim klubom gostoval v Bretanji pri Lorientu, v tem času pa so roparji izpraznili njegovo hišo v Neuilly-sur-Seinu. Sedmindvajsetletni zvezdnik je bil oškodovan za okoli 400.000 evrov. Lopovi so odnesli nakit, ure in dizajnerska oblačila. Vlomilci so v Argentinčev dom vstopili skozi okno.

Lopovi so že drugič v dveh tednih izkoristili tekmo PSG-ja za svoje početje. Pred tednom dni je namreč podobna usoda doletela španskega vratarja Sergia Rica, ko je za pariški klub branil na dvoboju proti Montpellierju. Špancu so odnesli predmete v vrednosti do 25.000 evrov, tudi njegov dom se na haja na področju Neuillyja.

V preteklosti sta bila na podoben način oškodovana še dva nogometaša pariškega velikana. Daniel Alves je podobno usodo doživel leta 2019, še leto prej pa je Eric Maxim Choupo-Moting ostal brez številnih torbic, ur znamk Rolex in Hublot ter draguljev. Pri slednjem je bila  škoda ocenjena na skoraj 600.000 evrov.

Pred časom so se s podobnimi težavami ukvarjali pri madridskem Realu, a so člani kriminalne združbe, ki se jih je lotevala, končali za zapahi. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 21:45 2. Februar 2021.

    Ko ga ni, naj si omisli varnostnika. Razen ce gre za dogovorjene rope in goljufije zavarovalnic.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.