Zouma kaznovan za brutalen zlom noge

Nogometaš Saint-Etienna Kurt Zouma bo moral zaradi grobega prekrška nad Thomasom Guerbertom počivati 10 tekem.
Oglej si celoten članek

Vodstvo francoske nogometne lige je z desetimi tekmami neigranja kaznovalo 19-letnega nogometaša prvoligaša Saint-Etienne Kurta Zoumo, ki je na sobotni prvenstveni tekmi proti Sochauxu (0:0) storil brutalni prekršek nad igralcem nasprotnega moštva Thomasom Guerbertom.

Zouma, član mlade francoske reprezentance do 21 let, je igralcu nasprotnega moštva v brutalnem prekršku zlomil nogo, na tekmi mu je glavni sodnik nemudoma pokazal rdeč karton in ga poslal z igrišča. Obetavni francoski igralec iz Lyona pa bo o vseh vidikih brutalnega dejanja lahko razmišljal med daljšim suspenzom, ko bo deset prihodnjih tekem lahko spremljal le s tribun.

Guerbert bo zaradi hudega zloma noge moral počivati vsaj šest mesecev. Zouma ga je v želji priti do žoge grobo podrl, v silovitem naletu mu je strl piščal in golenico ter izpahnil skočni sklep.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.