Zorman premočen do kosti

Foto: Slavko Kolar tabor zorman savudrija Foto: Slavko Kolar tabor zorman savudrija Foto: Slavko Kolar tabor zorman savudrija Foto: Slavko Kolar tabor zorman savudrija Foto: Slavko Kolar tabor zorman savudrija Foto: Slavko Kolar tabor zorman savudrija Foto: Slavko Kolar tabor zorman savudrija Foto: Slavko Kolar tabor zorman savudrija Foto: Slavko Kolar tabor zorman savudrija Foto: Slavko Kolar tabor zorman savudrija Foto: Slavko Kolar tabor zorman savudrija Foto: Slavko Kolar tabor zorman savudrija Foto: Slavko Kolar tabor zorman savudrija Foto: Slavko Kolar tabor zorman savudrija Foto: Slavko Kolar tabor zorman savudrija Foto: Slavko Kolar tabor zorman savudrija Foto: Slavko Kolar tabor zorman savudrija Foto: Slavko Kolar tabor zorman savudrija Foto: Slavko Kolar tabor zorman savudrija Foto: Slavko Kolar tabor zorman savudrija Foto: Slavko Kolar tabor zorman savudrija Foto: Slavko Kolar tabor zorman savudrija
S petkom se končuje tradicionalni, peti, rokometni tabor, ki ga v Savudriji vsako poletje pripravlja kapetan reprezentance Uroš Zorman.
Oglej si celoten članek

Poletni tabor Uroša Zormana 2012 se bliža koncu. V Savudriji je 90 otrok, 17 vzgojiteljev, fizioterapevt in fotograf uživalo tako v pridobivanju novih rokometnih znanj kot v morskih radostih. Večerno dogajanje je dodalo še piko na i. Obiskali so jih številni gosti, med drugim Dragan Gajić, Miha Žvižej, Jure Dolenc, Neli Irman in Sergeja Stefanišin. V Savudriji so se oglasile tudi članice hrvaške reprezentance, ki se v Istri pripravljajo na OI London 2012. "Ponosen sem, da smo odlično izpeljali peti poletni tabor zapored," pravi Uroš Zorman, ki z otroki dnevno opravlja treninge in prenaša svoje dolgoletne izkušnje: "Najbolj pomembno je, da so otroci preživeli sedem prekrasnih dni in da se domov vračajo polni novih vtisov in poznanstev. Z našimi odličnimi trenerji so pridobili tudi nekaj novih rokometnih veščin, ki so jim jih predstavili tudi moji kolegi iz reprezentance in slovenske reprezentantke."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.