Zmaji začeli reze: Zeba sporazumno odhaja

Foto: SPS/nkolimpija.si
Foto: SPS/nkolimpija.si
Pri ljubljanski Olimpiji so začeli s krčenjem številčnega igralskega kadra. Klub je v četrtek objavil novico, da je sporazumno prekinil pogodbo z bosanskim vezistom Zajkom Zebo.
Oglej si celoten članek

"NK Olimpija Ljubljana sporoča, da je z Zajkom Zebo dosegla dogovor o sporazumni prekinitvi pogodbe. Zvezni igralec iz Sarajeva tako po dobrih štirih mesecih nastopanja za zeleno-bele zapušča Ljubljano. Pogodbo je imel sicer s klubom sklenjeno do konca aktualne sezone," je klub sporočil prek uradne spletne strani (www.nkolimpija.si).

Zajko Zeba je bil le nekaj mesecev član moštva, ki se mu s porazom proti Žilini ni uspelo prebiti v nadaljnje tekmovanje Evropske lige, z nekdanjim nogometašem Maribora pa so zeleno-beli slabo začeli tudi domače prvenstvo, kjer trenutno zasedajo sedmo mesto.

"V klubu se Zebi zahvaljujemo za prispevek v tej sezoni in za korektnost ob zaključnih pogovorih pred prekinitvijo pogodbe. Pri nadaljevanju športne poti mu želimo veliko uspeha," so še sporočili iz ljubljanskega prvoligaša.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.