Zmagi Bečiroviča in Juraka

Foto: Žurnal24 Sani Bečirovič in Axel Hervelle
V četrtkovih tekmah sedmega kola košarkarske Evrolige sta se predstavila dva Slovenca. Uspešnejši je bil Sani Bečirovič, ki je s Panathinaikosom v derbiju skupine C proti Realu M. vknjižil še sedmo zmago.
Oglej si celoten članek
 

Slovenci v Evroligi

Žalgiris : Tau Ceramica 95:92
(Jurak 4 točke, 6 skokov, 2 podaji)
Panathinaikos : Real M. 92:85
(Bečirovič 10 točk, 2 skoka)

Sani Bečirovič je v obračunu dveh velikanov k zmagi Panathinaikosa nad madridskim Realom v 19 minutah prispeval 10 točk in dva skoka. To je bil drugi poraz kraljevega kluba v tej sezoni, grški velikan pa še naprej ostaja pri stoodstotnem izkupičku. Poleg slovenskega reprezentanta sta bila pri gostiteljih najbolj učinkovita Američan Michael Batiste (24 točk) in Litovec Šarunas Jasikevičius (21). Za Špance je največ točk dosegel Louis Bullock (19)

Zmage se je veselil tudi Goran Jurak v dresu Žalgirisa (skupina A), saj je skupaj s soigralci s 95:92 premagal Tau Ceramico. Jurak je v 15 minutah zbral štiri točke, šest skokov in dve podaji. Junak domače zmage je bil sicer Marcus Brown s 27 doseženimi točkami.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.