Zlomljen prst ne bo ustavil Fabjana

V glavni borbi večera na Admiral Markets Fight Night se bosta pomerila odlični Švicar Yoann Kongolo in Miran Fabjan, ki si je v torek med treningom grdo zlomil prst, a ga to ne bo ustavilo. Več o borbi v spodnjem videonapovedniku.
Oglej si celoten članek

Že brez nesrečnega zloma prsta na desni roki bi Mirana Fabjana na Admiral Markets Fight Night to soboto v Portorožu čakala težka naloga, a slovenski Rocky se ne predaja. "To me ne bo ustavilo, 15 ur na dan delam za ta projekt. Grem do konca," je odločen Fabjan. O kvalitetah Švicarja Yoanna Kongoloja ne gre izgubljati besed. "Yoann Kongolo je zelo kvaliteten borec. Lahko rečemo, da je v top 10. V bistvu je tudi na zadnji lestvici borcev do 80 kilogramov v prvi deseterici. Čaka me težko delo, samo ni kaj. Pripeljali smo si težkega nasprotnika, ker mislim, da ti domači teren da nek dodatni zagon," je v videonapovedniku med drugim dejal Fabjan.

Kongolo v Slovenijo prihaja po novo zmago, čeprav se zaveda, da ne bo tako enostavno: "Rad bi se zahvalil promotorjem tega dogodka. V Švici imam zelo dobro ekipo, skupaj z mojimi trenerji in menedžerjem Carlom Emeryjem. Upam, da bo tudi Miran pripravljen, ker to bo vojna. Moj cilj se je kmalu boriti za naslov evropskega prvaka."

"Ponavljam: to bo zelo eksplozivna borba. Miran je zelo dober nasprotnik, zelo dober borec. Miran je tako kot jaz v samem vrhu lestvice najboljših evropskih borcev. Dokazal mu bom, da imamo v Švici zelo dobre borce, in pokazal mu bom, da sem boljši," dodaja Kongolo, Fabjan pa je za konec pogledal še v prihodnost: "Prvi cilj je 18. avgust. Ni nobena skrivnost, da si želim, da bi bila polna dvorana. Potem je pozimi resna možnost borba za naslov svetovnega prvaka v najmočnejši organizaciji WAKO. Govorimo o izjemni priložnosti. Upam, da bi to lahko izpeljali v Sllveniji. Ciljamo na dvorano Tivoli. Po 18. avgustu bo vse jasno. Upam, da bom lahko končno napadel ta tako želeni naslov svetovnega prvaka in seveda – borbo tudi zmagal." Več v zgornjem videonapovedniku.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.