Zidanšek se je dobro upirala tretji igralki sveta

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
V Parizu konec za Zidanšek.
Oglej si celoten članek

Slovenska teniška igralka Tamara Zidanšek ne bo ponovila uspeha iz leta 2021, ko se je uvrstila v polfinale odprtega prvenstva Francije v Parizu. Letos se je njena pot končala v drugem krogu, potem ko jo je s 6:3 in 6:4 izločila tretja igralka sveta, Američanka Coco Gauff.

Edina slovenska predstavnica na turnirju je pokazala solidno predstavo, favoritinji se je dobro upirala. Krizne trenutke je imela le ob koncu prvega niza, ko je zapravila vodstvo 3:1, in začetku drugega niza, v katerem pa jo je iz tira vrgla napaka v deveti igri, ko je pri izidu 4:4 in vodstvu 15:0 zgrešila backhand volej, nato pa naredila še dvojno napako pri servisu.

Gauff je to znala kaznovati, čeprav se Slovenka še ni hotela predati. Z borbenostjo je poskušala priti do preobrata, ki pa ji zaradi odličnih udarcev tekmice ni uspel.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.