Zdovc: "Rezultati so bili vrhunski"

Foto: Žurnal24 V zadnjem desetletju je le Zmago Sagadin na klopi Uniona Olimpije zdržal dlje od Foto: Žurnal24 Union Olimpija - Lottomatica Roma, Zdovc, daneu Foto: www.alesfevzer.com Jure Zdovc Foto: Žurnal24 zdovc_turcija_ins_reuters Foto: Žurnal24 zdovc_petko_502 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Vladimer Boisa Foto: Žurnal24 Jure Zdovc Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Pinkney Markota Zdovc Salin Perry Šermadini Sermadini Shermadini Foto: Žurnal24 milic001_pokoncna_225 Foto: ABA Bo Jure Zdovc na klopi Valencie nasledil Svetislava Pešića? (Foto: ABA) Foto: Žurnal24 zdovc_olimpija_trener_sad Foto: Žurnal24 Jure Zdovc Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 final 4 liga NLB polfinale Union Olimpija Cibona Jure Zdovc Foto: Žurnal24 Foto: Boštjan Tacol Union Olimpija - Hemofarm 104:62 Foto: Žurnal24 Jure Zdovc, Andrej %C5%BDakelj, prvi trening Olimpije Foto: Žurnal24 Olimpija - Panathinaikos, Zdovc in Obradovic Foto: Žurnal24 Kenny Gregory Foto: Nik Rovan Union Olimpija : Efes Pilsen 95:90 Foto: Žurnal24 Olimpija - Panathinaikos, slavje Ilievski Foto: Žurnal24 Jaka Lakovič Lakovic Jure Zdovc Foto: Žurnal24 Union Olimpija - Efes Pilsen
"Zmanjkalo mi je volje in energije za nadaljevanje," je o odhodu z mesta trenerja Uniona Olimpije povedal Jure Zdovc. V galeriji smo napravili sestavljanko iz kock njegove dveinpolletne službe pri zeleno-belih.
Oglej si celoten članek
Zahvaljujem se vsem, ki so mi stali ob strani, a mi je v tem trenutku zmanjkalo volje in energije za nadaljevanje. Letos smo dosegli in presegli vse zastavljene cilje in verjamem, da bo krona sezone tudi naslov državnih prvakov.
Jure Zdovc

Le dan po porazu na finalnem turnirju lige NLB je Jure Zdovc nepreklicno zapustil Union Olimpijo. Nekdanji reprezentant in košarkar zmajev je moštvo prevzel decembra 2008, v letošnji sezoni pa dosegel tudi največji uspeh z dolgo pričakovano uvrstitvijo med Top 16 Evrolige. Kot so medijem sporočili iz kluba, bo moštvo do nadaljnjega vodil njegov dosedanji pomočnik Miro Alilović, so sporočili iz Uniona Olimpije.
GALERIJA ZDOVČEVE DVEINPOLLETNE SLUŽBE PRI OLIMPIJI.

"Da zapustim mesto trenerja Uniona Olimpije, sem se odločil iz osebnih razlogov," je v odstopni izjavi povedal Zdovc. "Glede na pogoje, v katerih smo delovali v zadnjih dveh letih in pol, sem prepričan, da so bili rezultati vrhunski. Zahvaljujem se vsem, ki so mi stali ob strani, a mi je v tem trenutku zmanjkalo volje in energije za nadaljevanje. Letos smo dosegli in presegli vse zastavljene cilje in verjamem, da bo krona sezone tudi naslov državnih prvakov. Veseli me, da se je klub stabiliziral, in želim mu vse najboljše tudi v prihodnje," je za klubsko spletno stran povedal Zdovc.

Direktor kluba Janez Rajgelj je pristavil: "Klubu je lahko žal, da smo se v tem trenutku razšli s trenerjem Juretom Zdovcem. Pobuda je prišla izključno z njegove strani. Pod Zdovčevim strokovnim vodstvom je klub letos žel uspehe, kakršnih avgusta nihče niti v sanjah ni mogel pričakovati. Ostaja dejstvo, da je bil vodja zgodbe o uspehu na parketu prav Jure Zdovc. Do nadaljnjega bo člansko moštvo vodil dosedanji prvi pomočnik Miro Alilović."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.