Zdovc poklical Begića

Foto: Žurnal24 begic_roma_main_sps
Namesto košarkarja Ülkerja Emirja Preldžića, ki je odpovedal sodelovanje, je slovenski košarkarski selektor Jure Zdovc med 15 kandidatov za EP na Poljskem uvrstil Mirzo Begića.
Oglej si celoten članek

Štab slovenske moške reprezentance s selektorjem Juretom Zdovcem na čelu se je odločil, da namesto krilnega igralca turškega Fenerbahčeja Ülkerja Emirja Preldžića med 15 kandidatov za nastop na septembrskem evropskem prvenstvu uvrsti centra Uniona Olimpije Mirzo Begića. Reprezentanti se bodo na pripravah zbrali 22. julija na Rogli, malce prej, 20. in 21. julija, pa na ljubljanski fakulteti za šport že opravili testiranja telesne pripravljenosti. Preldžić je sodelovanje odpovedal, ker si želi med poletjem predvsem zaceliti poškodbe. Sicer pa je bilo o njem že veliko napisanega in povedanega, saj se je znašel v dilemi, za koga igrati, in na seznamu tako slovenskega kot bosanskega selektorja. Naposled je Fiba odločila, da ne more spremeniti košarkarskega državljanstva, ker je že nastopal za slovensko reprezentanco.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.