Zavec se v Nemčiji pripravlja na Stožice

Foto: Žurnal24 Dzemski in Zavec Foto: Žurnal24 Dzemski in Zavec Foto: Žurnal24 Zavec in Dzemski Foto: Žurnal24 Dejan Zavec Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Dzemski in Zavec
Dejan Zavec, svetovni boksarski IBF-prvak, se v nemškem Magdeburgu uspešno pripravlja na obračun z Rafalom Jackiewiczem, proti kateremu bo šampionski pas branil 4. septembra v novi dvorani v Stožicah.
Oglej si celoten članek

Slovenski in svetovni boksarski šampion Dejan Zavec (29 zmag, 17 s KO, 1 poraz) je zadovoljen s potekom treninga v tradicionalni bazi v Magdeburgu, kjer domuje njegov klub SES Boxing. Mr. Simpatikus se pripravlja pod budnim očesom trenerja Dirka Dzemskega in kondicijskega trenerja Tomija Jagarinca.

Novo poglavje treningov se začenja že danes, saj 34-letni Ptujčan odhaja na tako imenovane sparinge v sloviti kamp Sauerland, kjer bo imel na voljo številne primerne boksarje, s katerimi bo lahko pilil formo za Rafala Jackiewicza (36 zmag, 18 s KO, 8 porazov, 1 neodločen dvoboj).

 

V Zavčevem taboru vladata optimizem in želja, da bi se v Stožicah zbralo čim več ljudi: "Kot je že (Zavec op. p.) nekajkrat dejal, si 4. septembra želi podporo polne dvorane v Stožicah, saj bo prav s pomočjo gledalcev lažje ubranil naslov svetovnega IBF-prvaka in se Poljaku oddolžil za edini poraz v profesionalni karieri, ki mu ga je prizadejal 28. novembra 2008 v Katovicah."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.