Zasledovalna zmaga Kowalczykovi

Foto: Žurnal24 V oslabljeni konkurenci je Kowalczykova osvojila novo zmago. (Foto: EPA)
Poljakinja Justyna Kowalczyk je zmagala na tekmi za svetovni pokal v dvojnem zasledovanje v smučarskem teku v Ribinsku v Rusiji (41:50,8). V moški konkurenci so slavili Rusi.
Oglej si celoten članek

Na 2 x 7,5 kilometra je bila druga Nemka Evi Sachenbacher Stehle (+9,8 sekunde), tretja pa je bila Rusinja Olga Šuškina (+21,2). Vesna Fabjan, edina Slovenka, se je tekmi zaradi mraza (-20 stopinj Celzija) odpovedala.

S tekmo svetovnega pokala v smučarskem teku v Ribinsku so opravili tudi moški, popolno zmagoslavje na dvojnem zasledovanju na 30 kilometrov (15 km klasično + 15 km prosto) pa so dosegli ruski tekmovalci. Zmagal je Artem Šmurko pred Iljo Černusovom in Sergejem Širiajevom. Slovenski tekmovalci niso nastopili.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.