Za košarko je dovolj spodnje perilo

LFL (ženska liga ameriškega nogometa v spodnjem perilu) nam je že dobro znana (zadnjo sezono smo spremljali tudi na slovenskih malih ekranih), po tednih priprav pa se je končno začela prva sezona košarkarske lige v spodnjem perilu (LBL). Štiri ekipe iz Los Angelesa so se merile na plaži Venice. Kakšne "atribute" imajo brhke punce, si poglejte v videu.
Oglej si celoten članek
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 11:27 8. Avgust 2011.

    Zadeni 5x 7 dni navijanja v LITVI ali nov LED TV Gorenje ali 2x mobitel (Nokia/Samsung) s klikom na www.facebook.com/KosarkaManija!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.