Za en dan postal morski pes

Hokejska ekipa San Jose Sharks je mladeniču ponudila priložnost treniranja ob boku njegovih ljubljencev.
Oglej si celoten članek

Sam Tageson je mladenič, ki že vse svoje življenje navija za NHL-ekipo San Jose Sharks. Ti so mu podporo vrnili z obrestmi. Mladeniču s srčnimi težavami so namreč priredili sanjski dan vsakega navijača. Najprej so ga popolnoma oborožili z ekipno opremo, nato pa mu dovolili trenirati skupaj z njimi.

Največje presenečenje pa je sledilo zvečer, ko so Tagesona pred tekmo poslali na ledeno ploskev skozi usta morskega psa, kakršen je običaj v San Joseju. Prvič v zgodovini so to dovolili nekomu, ki ni hokejist ekipe. Mladeniča so seveda preplavila čustva, še posebej ko mu je vsa dvorana ob tem namenila stoječe ovacije.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.