Z WC nazaj na igrišče

Foto: Žurnal24 David Beckham bo gradil.
Strah, ki je pred tekmo med Hrvaško in Makedonijo popadel Otok (angleški selektor McClaren je zadnjih deset minut tekme med Izraelom in Rusijo preživel na stranišču), se je zdaj preselil na vzhod Evrope.
Oglej si celoten članek
 

Statistika kvalifikacij

Najboljši strelci:
1.
D. Healey (S. Irska) 13
2. E. da Silva (Hrv) 10
3. E. Smolarek (Pol) 9
4. L. Podolski (Nem) 8
4.
C. Ronaldo (Por) 8

Najboljši podajalci:
1.
F. Ribery (Fra) 6
1.
A. Pirlo (Ita) 6
3.
D. Rommedahl (Dan) 5

Po presenetljivem porazu proti Izraelu zdaj Ruse namreč razjeda skrb, da se Hrvati na Wembleyju proti Angležem, ki o svoji usodi znova odločajo sami, ne bodo trudili dovolj.

Bilić pomirja Ruse

" Pelé je nekoč z obžalovanjem dejal, da ni nikoli igral na Wembleyju, tako da ni nobene skrbi, da ne bi igrali zares. To bo pravi spektakel in v njem želimo sodelovati," optimistično sporočilo Rusom, ki gostujejo v Andori, pošilja hrvaški selektor Slaven Bilić. Njegov jutrišnji tekmec Steve McClaren si je po težki soboti že opomogel: "Dovolj nam je že točka, vendar pa igranje na remi ni v angleški mentaliteti. Šli bomo na zmago in na prvo mesto v skupini."

V skupini A Portugalci proti neposrednim tekmecem Fincem doma potrebujejo le točko, v skupini C pa morajo Turki ob verjetni zmagi Norvežanov na Malti doma premagati BiH. Četrta neznanka pa je v skupini F, kjer Švedi doma gostijo Latvijo, Severni Irci, ki za Skandinavci zaostajajo za tri točke, pa gostujejo v Španiji.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.