Z neverjetno potezo vrgel nasprotnike iz igre

Filipinski košarkar Willie Miller je z enostavno potezo odpravil nasprotnike in zlahka prišel do dveh točk.
Oglej si celoten članek

Filipini ne slovijo po najvišjem nivoju profesionalne košarke, sedaj pa je Willie Miller dodatno dokazal, kako zlahka se da priti do točk. Z enostavno potezo je že v samem uvodu srečanja prve filipinske košarkarske lige iz igre vrgel prav vse nasprotnike in osamljen žogo le še položil na koš. 

Ko je po začetnem dobljenem skoku soigralca Willie Miller krenil proti košu sta mu še sledila dva igralca nasprotne ekipe. A Miller se ju je s spretnim igralskim vložkom zlahka rešil in le še zaključil akcijo, ki ji lahko rečemo samo smešna in domiselna

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.