Z. Dragić dominira: MVP kola v Evroligi

Foto: EPA
Foto: EPA
Zoran Dragić gre vse bolj odločno po poteh starejšega brata Gorana. Ljubljančan je bil za odlično predstavo proti moštvu Anadolu Efes prvič izbran za MVP kola Evrolige.
Oglej si celoten članek

Slovenski košarkarski reprezentant Zoran Dragić je v dvoboju 9. kroga drugega dela Evrolige proti turškemu Anadolu Efesu prikazal sijajno predstavo. Ljubljančan je k zmagi prispeval 24 točk, po tri skoke in podaje ter štiri ukradene žoge, s statističnim indeksom 30 pa je bil izbran tudi za najbolj koristnega igralca zadnjega kroga.

Dragić je član andaluzijskega kluba Unicaja od leta 2012, po petkovi tekmi proti turškemu predstavniku pa je bil prvič izbran za MVP kroga v Evroligi.

Solidna tudi oba "Katalonca"

V zadnjem krogu se je izkazal tudi član katalonskega kluba Boštjan Nachbar. Njegova Barcelona je dosegla že deveto zaporedno zmago v skupini E in je edina neporažena ekipa v tem delu tekmovanja, Nachbar pa je v 19 minutah v svojo statistiko vpisal 13 točk, skok in ukradeno žogo. Njegov soigralec Erazem Lorbek je igral zgolj 12 minut in pol ter dosegel šest točk in dva skoka.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.