Woods poslal žogico iz Evrope v Azijo

Američan Tiger Woods je postal prvi človek, ki je poslal žogico z ene celine na drugo. Najpripravnejše mesto za to je bil bosporski most v Istanbulu.
Oglej si celoten članek

V Istanbulu je Tiger Woods pompozno napovedal svoj nastop na turnirju Turkish Airlines World Golf Final, ki bo sicer v Antalyi. Policija je na bosporskem mostu zanj (in za promocijo turnirja) ustavila promet na pasu, ki vodi iz Azije v Evropo. To se je zgodilo v torek popoldne med prometno konico, da bi Woodsovi udarci dosegli kar največjo možno medijsko izpostavljenost. 

Američan je namreč nato poslal nekaj žogic iz Evrope v Azijo, kot lahko vidite na zgornjem posnetku, njegovi udarci so dosegli dolžino več kot 500 metrov. S tem je postal prvi človek, ki je žogico poslal z ene celine na drugo. Pri tem je moral paziti na veter, avtomobile in pešce. Ne poročajo o tem, ali je najboljši golfist zadnjih let s svojim udejstvovanjem naredil kaj škode na azijski strani največjega turškega mesta.

Foto: Reuters Tiger Woods Bospor golf Carigrad

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.