Williamsova 29. v karieri

Foto: Žurnal24 Serena Williams je osvojila prvi svoj turnir letos.
Serena Williams je zmagovalka teniškega turnirja WTA v Bangaloreju. Potem ko je v polfinalu premagala svojo sestro Venus, se je v finalu znesla še nad Švicarko Patty Schnyder.
Oglej si celoten članek
 

Bangalore (WTA), finale

S. Williams (ZDA, 3) : P. Schnyder (ŠVI, 4) 7:5, 6:3

Američanka Serena Williams je zmagovalka teniškega turnirja WTA v Bangaloreju z nagradnim skladom 600.000 dolarjev. Tretja nosilka je v finalu premagala četrtopostavljeno Švicarko Patty Schnyder s 7:5 in 6.3. Williamsova je tako osvojila svoj prvi turnir letos, skupno pa že 29. v karieri. Hkrati je vknjižila še sedmo zmago v desetih medsebojnih dvobojih s Schnyderjevo, v žep pa pospravila 95.500 dolarjev.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.