Weiratherjeva na pregled v bolnišnico

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Alpska smučarka Tina Weirather iz Liechtensteina je na današnjem treningu smuka padla in se poškodovala.
Oglej si celoten članek

Štiriindvajsetletna smučarka je morala zaradi poškodbe na podrobnejše preiskave v bolnišnico, pod vprašajem pa sta nastopa v smuku in superveleslalomu. Po zadnjih informacijah naj bi šlo za poškodbo pogačice.

Križne vezi naj bi bile po poročanju medijev nepoškodovane, hčerka Hartija Weiratherja in Hanni Wenzel pa je v tej sezoni že zmagala na superveleslalomu v St. Moritzu in veleslalomu v Val d'Iseru. Na uvodnih treningih na Rdeči poljani je Weiratherjeva postavila četrti in drugi čas.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.