Wade popeljal Vročico do zmago

Foto: Žurnal24 Dwayne Wade se vrača v polnem sijaju.
V noči s sobote na nedeljo so košarkarji lige NBA odigrali deset tekem. Dejavna sta bila tudi Boštjan Nachbar in Primož Brezec. Slovenski izkupiček tokrat polovičen.
Oglej si celoten članek
 

Liga NBA

Indiana : Utah 117:97
Washington : Portland 109:90
Charlotte : Seattle 100:84
New Jersey : Miami 87:91
Minnesota : New Orleans 82:100
Houston : Phoenix 105:115
Milwaukee : Atlanta 105:96
Dallas : Memphis 108:105
Denver : New York 115:83
LA Clippers : Chicago 73:92

Primož Brezec je z ekipo Charlotte Bobcats gostoval v mestu grunga Seattlu. Kljub povprečnim predstavam mu trener Sam Vincent še vedno zaupa mesto v prvi peterki, a v primerjavi z ostalimi igralci udarne postave deležen zajetno manjše minutaže. Tokrat je na igrišču preživel dobrih deset minut, v katerih je dosegel dve točki in pet skokov za zmago Charlotta nad Seattlom s 100:84. "Nadzvočniki“ tokrat niso našli načina, kako zaustaviti razpoložena Jasnona Richardosna in Geralda Wallaca. Prvi je dosegel 23 točk in k temu dodal še sedem skokov ter dve podaji, drugi pa se je zaustavil pri 27 točkah šestih skokih in treh podajah. Charlotte se je z zmago povzpel na drugo mesto jugovzhodne divizije.

Miami je očitno našel pot iz krize. To je Dwayne Wade, ki se po težavah s poškodbami vrača na sceno. Tokrat je s 23 točkami in šestimi asistencami "Vročico“ popeljal do zmage nad New Jerseyjem (91:87). Boštjan Nachbar ni imel večera. V trinajstih minutah je v statistiko zapisal tri točke in skok. "Mrežice" zasedajo tretje mesto atlantske divizije.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.