Vujačićevo koleno je OK

Foto: Žurnal24 sasa_vujacic1_2009_rogla_nik
Saša Vujačić je uspešno prestal preizkus pripravljenosti, ki ga je predenj postavilo vodstvo slovenske košarkarske reprezentance, kar posledično pomeni, da bo z njo odpotoval v Španijo.
Oglej si celoten članek

Slovenski košarkarski reprezentant Saša Vujačić je v ponedeljek opravil testni trening s strokovnim štabom reprezentance in dokazal, da so težave s kolenom preteklost. Igralec moštva Los Angeles Lakers se v reprezentanco vrača po intenzivni terapiji, ki je po dobrem tednu obrodila sadove in odličnega slovenskega košarkarja spet vrnila na igrišče.
Vujačić se bo v torek priključil reprezentanci, ki bo odpotovala na močan mednarodni turnir v Španijo.  Slovenski izbrani vrsti se bo vnovič pridružil tudi Beno Udrih, ki je okreval po težavah s prepono. Kapetan slovenske reprezentance Matjaž Smodiš bo ostal v Sloveniji, saj se bo še naprej posvečal terapiji hrbta.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.