Vučkić postal zmaj

Foto: Žurnal24 Alen Vučkić je bil vidna osebnost v uspešni reprezentanci do 19 let. (Foto: www.
Ljubljanska Olimpija je medse privabila novega mladca obetajočih sposobnosti. Gre za Alena Vučkića, brata enega najbolj nadarjenih slovenskih nogometašev Harisa Vučkića, ki nastopa za Newcastle.
Oglej si celoten članek

Dosedanji branilec slovenskega nogometnega prvoligaša iz Domžal Alen Vučkić bo od začetka prihodnje sezone nastopal v dresu ljubljanske Olimpije. Mladi slovenski reprezentant, ki mu je pogodba z Domžalami potekla, je z zeleno-belim klubom sklenil triletno sodelovanje, poroča Olimpijina spletna stran.

"Želel sem si malo spremeniti okolje in iti nasproti novim izzivom. Klub ima ambicije, ki me zadovoljujejo, tako kot tudi pogoji. Dva treninga sem že opravil z ekipo, s katero bom pač vadil vse do poletja, odigral tudi kakšno prijateljsko tekmo, nato pa bo nastopil tudi čas za pravo igranje," je dejal Vučkić, ki zaradi prepozne registracije do poletja še ne sme igrati za ljubljanski klub.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.