Vstopnic ne kupujte predčasno

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Vse ljubitelje košarke, ki bi si želeli ogledati tekme 3. dela EuroBasketa 2013 (od vključno četrtfinala dalje), pa za te še nimajo vstopnic, organizator poziva, naj – tudi zaradi izkušenj z zapleti pri prehodu v 2. del – vstopnic ne kupujejo predčasno, če si želijo ogledati točno določene tekme svojih reprezentanc.
Oglej si celoten članek

Končni razpored tekem četrtfinala bo namreč znan šele po končanih zadnjih tekmah drugega kroga, torej najprej v noči s ponedeljka (16. septembra) na torek, ko bo novi razpored najprej objavljen na spletni strani Košarkarske zveze Slovenije, na vseh naših družbenih omrežjih (Twitter in Facebook), potem pa tudi na uradni spletni strani EuroBasketa 2013.

Je pa že zdaj jasno to, da bo Slovenija, v kolikor se uvrsti v četrtfinale ali polfinale, obe tekmi igrala ob 21.00, medtem ko je dan igranja četrtfinala odvisen od uvrstitve v drugem delu.
 
S tem želimo obiskovalce obvestiti, da je šele uradno objavljeni razpored tekem prvenstva (dneva in ure teh dvobojev) lahko podlaga za nakup točno določenih vstopnic;

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.